ساخت باتری هایی مقاوم که از آب شور استفاده میکنند
دانشمندان که به دنبال ساخت باتری های مقاوم برای دستگاه های قابل حمل پزشکی بودند موفق به ساخت نسل جدیدی از باتری ها شدند که انعطاف بالایی دارد و از آب شور استفاده میکند. برای اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه کنید.
طبق اخبار , این باتری ها از مواد شیمیایی و یا سمی تشکیل نشده اند و عنصر اصلی آن آب شور است که محققان را امیدوار کرده در اینده نزدیک بتوانند از عرق بدن و یا اشک برای تامین انرژی استفاده کنند.
به صورت علمی این باتری به عنوان یک الکترولیت عمل میکند و محققان اعلام کرده اند که می توان از این فناوری در ابزارهای پوشیدنی و گجت های پزشکی که در بدن انسان کاشته میشوند استفاده کرد.
این باتری از ۳ عنصر اصلی تشکیل شده است. دو الکترود فلزی که الکتریسیته تولید میکنند و نقش قطب مثبت و منفی را دارند و همچنین یک مایع الکترولیتی در میان این دو الکترود قرار دارد که برای ذخیره سازی انرژی استفاده می شود.
به احتمال زیاد بالاترین استفاده این تکنولوژی برای استفاده های پزشکی در داخل بدن انسان خواهد بود. در حال حاضر باتری هایی که تولید می شوند شامل مواد شیمیایی است که می تواند مشکلات ثانویه ای را برای بیماران ایجاد کند ولی این باتری با دوام می تواند تمامی نیاز ها را بر طرف کند و علم پزشکی با خیال راحت از آن استفاده کند.