آیا شما هم برای کسب و کارتان نیازی به چاپ لیبل و دستگاه چاپگر بارکد دارید ؟ بی شک پیدا کردن یک دستگاه مناسب ، گاهی آن قدر شما را به شک می اندازد که آیا این را بخرم یا آن را ؟ کدام برند را بخرم ؟ کارایی کدامیک بیشتر است؟ و ده ها سوال دیگر. اگر شما نمی دانید که کدام دستگاه چاپ بارکد ، مناسب کار شما می باشد پاسخ به سوالات زیر بدون شک شما را در خرید محصول متناسب با کارتان راهنمایی خواهد کرد .
اولین سوال : شما نیاز به چاپ چه چیزی دارید ؟ شما می توانید انواع و اقسام برچسب ها را تولید نمایید از جمله لیبل بارکد محصولات ، لیبل های موقعیت یابی ، لیبل های های انبارداری ، لیبل رهگیری مرسوله و غیره .
به طور معمول چاپگرهای لیبل از دو تکنولوژی انتقال حرارت یا ترمال و حرارت مستقیم یا ترمال دایرکت برای چاپ خود استفاده می نمایند .
انتقال حرارت یا ترمال : در این شیوه نیاز به ریبون بوده که با قرارگیری در مابین هد پرینتر و برچسب از طریق حرارت هد دستگاه اطلاعات مورد نظر برروی برچسب چاپ میگردد . برای اطلاعات بیشتر در مورد ریبون می توانید مقاله « با ریبون و انواع آن آشنا شوید » را مطالعه بفرمائید .
حرارت مستقیم یا دایرکت ترمال : در این شیوه نیازی به ریبون نبوده و هد پرینتر حرارت را مستقیما بر روی برچسب های حساس به دما انتقال داده و اطلاعات مورد نظر را برروی برچسب چاپ می نماید .
دومین سوال : به چه « کیفیتی » از چاپ نیاز دارید ؟ رزولوشن چاپ در چاپگرهای برچسب بر اساس مقیاس دی پی آی یعنی تعداد نقطه به ازای هر اینچ مربع محاسبه می گردد . به طور معمول چاپگرهای بارکد در دو مدل ۲۰۳dpi و۳۰۰dpi در بازار عرضه می شوند . برای چاپ بارکد ، نوشته هایی با سایز فونت بزرگتر از هشت و لوگو های با وضوح متوسط چاپگر هایی با رزولوشن ۲۰۳dpi کاملا نیاز شما را برطرف می نمایند ولی برای چاپ لوگو با وضوح بالا و فونت های کوچک تر از سایز مذکور شما نیاز به دستگاهی با قدرت چاپ ۳۰۰dpi خواهید داشت .
سومین سوال : در چه محیطی از چاپگر استفاده می شود ؟ اگر شما قصد دارید از چاپگر خود در محیط های کارخانه ایی ، انبار داری ، توزیع یا بیمارستانی استفاده نمایند بی شک چاپگر هایی با طراحی صنعتی مورد نیازتان خواهد بود در غیر صورت چاپگر های رومیزی جوابگوی نیاز شما خواهند بود .
چهارمین سوال : تیراژ چاپ شما چقدر است ؟ قبل از انتخاب چاپگر خود تعداد چاپ و سرعت مد نظر چاپ خود را حتما مد نظر قرار دهید . چون شما در تیراژ پایین اقدام به چاپ می نمایید . ( به طور حدود هفته ایی ۱۰۰۰ برچسب ) چاپگر رومیزی گزینه ایی مناسب خواهد بود در این صورت در تیراژ بالا ( چندین هزار لیبل در روز ) چاپگرهای صنعتی مورد نیاز شما خواهد بود . پیشنهاد ما برای مراکز توزیع و تولیدی استفاده از دستگاه های صنعتی به علت چاپ با تیراژ بالای این مراکز می باشد .
پنجمین و آخرین سوال : به چه نحوه ارتباطی برای چاپگر نیازمندید ؟ چاپگرهای برچسب برای دریافت اطلاعات مورد نظر چاپی نیازمند به ارتباط با کامپیوتر هستند .
معمولی ترین پورت ارتباطی برای چاپگر های لیبل یو اس بی می باشد از دیگر نحوه های ارتباط می توان به پورت های شبکه Ethernet موازی parallel و سریال Serial اشاره کرد . مسلما چاپگرهایی با پورت های متنوع تعبیه شده می توانند باعث سهولت در انجام عملیات چاپ در تمامی محیط ها گردند . در مجموع چاپگر های لیبل و راهکارهای چاپ بارکد به رشد و سودآوری کسب و کار شما کمک شایانی خواهند کرد . پس از پاسخ دهی به سوالات فوق شما قادر خواهید بود دستگاه مورد نیاز خود را از میان صد ها محصول متنوع بازار انتخاب نمایید .